soma lados triangulo retangulo cheap soma purchase carisoprodol San Bernardino

tramadol sr side effects buy tramadol tramadol and breast milk

was tramadol recalled order tramadol no prescription does tramadol cause nausea

no sleep on ambien buy ambien vicodin and ambien during pregnancy

ashes of soma exit 674 soma online a soma das cores primárias aditivas produz uma cor

giving a dog valium diazepam online valium age limit

condicion de venta tramadol order tramadol online cod tramadol 1177

recreational dose soma soma no prescription soma 415 bike

buy soma tea soma drug are soma bikes good

soma tren garı bilet alma soma online locksmith soma san francisco

LIFESTYLE

Salată lolo cu pepene galben şi gorgonzola

October 7th, 2012, com Comenteaza

Pasul 1. Salata. Desfaci frunzele de salată şi le speli bine cu apă rece. Le scuturi foarte bine de apă şi le pui într-un castron mare.

Pasul 2. Pentru  dressing, amesteci foarte bine muştarul cu mierea, folosind un tel. Adaugi, pe rând, fiecare  ingredient, amestecând foarte bine.

Pasul 3. Tai  roşiile  şi  feliile  de  salam  în jumătăţi. Scobeşti cu o lingură miez de pepene galben. Tai brânza gorgonzola în cubuleţe mici.

Pasul 4. Amesteci toate  ingredientele împreună cu dressingul. La final, adaugi felii de ou fiert. Fără exaltări de gurmand pătimaş, salata asta este o adevărată explozie de arome. Sosul dulce-acrişor, prospeţimea roşiilor, „seriozitatea” mezelului bine uscat, nobleţea brânzei şi doza de inedit adusă de pepenele galben o califică direct printre salatele  consistente ce pot ţine lejer loc de o masă de prânz.

 

Ingrediente

● salată creaţă (lolo);

● salam de Sibiu – 100 g;

● brânză gorgonzola – 100 g;

● pepene galben – 100 g;

● roşii cherry – 10-15 bucăţi;

● ouă  – două.

 

Pentru dressing:

● două linguri de miere;

● o linguriţă de muştar;

● patru linguri de ulei de măsline;

● sucul  de la o jumătate de lămâie;

● sare;

● piper.

 

Dacă pepenele galben merge de minune înfăşurat în felii subţirele de prosciutto, înseamnă că nu-i displac deloc combinaţiile cu carne, cu sărat şi iute, iar despre un sos  de salată pe bază de miere cu siguranţă nu va avea nimic de obiectat.

Ca regulă generală, nu se asociază vinul cu salatele, când acestea sunt pe bază  de oţet. Totuşi, când conţin anumite mezeluri şi brânzeturi, merg vinurile albe  seci.  Brânzeturile de mare rafinament, cu mucegai albastru, cer aproape de la sine un vin licoros,  „Porto“  sau  „Lacrima lui Ovidiu“.

Taguri:

Comenteaza