tramadol massive headache tramadol 50 mg what are side effects of tramadol hcl 50 mg

tauchen soma bay orca soma online manisa soma 30 günlük hava durumu

soma linyit zonguldak işçi alımı order soma planilha soma excel download

empresa de recrutamento soma buy soma soma új haja

qual a soma em radianos dos angulos internos de um triangulo buy soma online akbank soma şubesi adres

donde puedo comprar tramadol sin receta buy tramadol online without a prescription tramadol y funcion hepatica

como fazer uma soma no excel 2010 buy soma online no prescription castlevania hod soma souls

tramadol what they look like tramadol 50 mg side effects of tramadol

agencia aduanal soma matamoros soma online nota de suicidio de porta y soma

san francisco moscone center and soma soma online aura soma flasche 92

BUSINESS

Chivas Regal – un brand premium pentru un whisky generos

March 5th, 2007, com 38 comentarii

Ken Lindsay este unul dintre cei cinci ambasadori Chivas Bmthersrăspândiţi în lume, care veghează la prosperitatea şi faima celui mai iubit whisky scoţian, Chivas Regal. El a sosit în Capitală pentru a sărbători, alături de români, cinci ani de prezenţă CAIvas în România. îmbrăcat în deja celebrul kilt scoţian şi însoţit de muzică specifică Scoţiei, Ken Lindsay a dezvăluit românilor povestea brandului Chivasşi a faimosului scotch-whisky, licoarea preţioasă cu aromă florală, gust fin şi generos, de culoarea chihlimbarului (mai deschisă Chivas Regal 12 YO, chihlimbar întunecat Chivas Regal ÎS YO). Volubil, prietenos şi plin de umor, Lindsay a încântat asistenţa invitând-o la o degustare de whisky.

Pentru început v-aş ruga să ne prezen­taţi principalele trăsături ale brandului Chivas Regal, acele caracteristici care îl disting de oricare alt whisky din lume.

 • Primele lucruri care se pot spune despre Chivas sunt puritate, extraordinară fineţe, calitate, peste 200 de ani de expe­rienţă. Calitatea acestui whisky extrem de fin se datorează amestecului de malţ uti­lizat, iar amprenta stilului Chivas este dată în special de malţul produs în Speyside, numit Strathisla, care reprezintă inima whisky-ului şi ajută Chivas să-şi depăşească mult competitorii.

 • Ce înseamnă să trăieşti în spiritul Chivas?

 • Aş spune că spiritul Chivas este definit de înseşi caracteristicile sale: bogăţie, generozitate, caracterul mângâ­ietor şi mătăsos al licorii, toate acestea încurajează şi adună laolaltă prietenii spre a se bucura de viaţă. Persoanele care iubesc Chivas savurează viaţa şi devin parte din Chivas. Acesta este Chivas – un extraordinar apetit pentru viaţă şi bucuria de a fi împreună cu prietenii!

 • Există o diferenţă între Chivas Regal de astăzi şi Chivas Regal de la 1801 şi în ce constă această diferenţă?

 • Cu siguranţă, când a fost preparat pentru prima dată la începutul secolului al XlX-lea, whisky-ul de atunci nu avea aceeaşi calitate precum cel din zilele noas­tre. Şi nici standardele nu erau aceleaşi. Astăzi, deţinem mult mai multe cunoştinţe legate de producerea malţului şi avem o mult mai bogată experienţă în producerea whisky-ului. Aşadar, obţinem un whisky de înaltă calitate, diferit de cel din 1801. Am dezvoltat şi perfecţionat tehnicile de fabri­care, aşa că facem o băutură care îmbină tradiţia veche cu tehnologia.

 • Care ar fi diferenţa dintre old scotch (whisky-ul scoţian) şi whisky! Mă refer la trăsăturile care nuanţează şi fac distincţia între cele două.
 • Diferenţa cea mai mare între old scotch şi whisky constă în faptul că scotch­ul implică doar ingrediente naturale: apă, malţ de orz şi drojdie. Cred că prin însuşi faptul că producem whisky de peste 200 de ani – avem deci experienţă – noi deţinem whisky-ul original şi încă unul remarcabil. Whisky-ul american e bun, e un foarte bun bourbon. Whisky-ul irlandez este de foarte bună calitate, se face whisky şi în Spania, India, Japonia şi în multe alte ţări, dar pentru noi, whisky-ul original şi de foarte bună calitate provine din Scoţia. Iar un whisky extraordinar de bun este chiar Chivas Regal. Scoţia este ţara de origine pentru cel mai bun whisky de pe mapa­mond, ea i-a dăruit şi numele: Uisge Beatha, care în celtă însemna Apa vieţii şi cu timpul s-a transformat în cuvântul whisky. Scoţia şi whiskyu\ sunt insepara­bile, după cum inseparabilă este alinierea aromelor acestei băuturi.
 • Care este mai exact reţeta unui whisky de calitate?
 • Apă, malţ de orz şi drojdie. Mai întâi se pune orzul la încolţit în apă şi după ce germinează şi se atinge momentul de maximă dulceaţă se pune la fermentat cu drojdia obţinându-se un fel de bere pe care o distilăm de două ori. Prima dată obţinem un distilat de 29-30% alcool, dar a doua oară distilatul atinge 68-69% alcool, aces­ta se depozitează în butoaie de stejar american, iar în timp, nivelul alcoolului va scădea la 65%. Uneori folosim şi stejar european, stejar spaniol. Fiecare tip de stejar dă o aromă diferită whisky-ului. De pildă, The Glenlivet este maturat în butoaie de stejar european. Pentru Chivas Regal folosim stejarul american. Dar cel mai mare rol în producerea whisky-ului Chivas~i\ au malţul produs în Speyside, aroma sa fructată, bogată, generoasă şi apa din Scoţia.


 • Chivas Brothers dezvoltă strategii de piaţă diferite în funcţie de fiecare ţară? De pildă, o strategie pentru România, o alta pen­tru Rusia şi alta pentru Brazilia?

 • Nu. Avem aceaşi strategie peste tot în lume, poate că există mici diferenţe pe anumite ţări, dar nesemnificative. Este posibil ca într-o anumită ţară să se cheltu­iască mai mulţi bani pentru apariţiile în presă, tv, iar în alta mai mult pentru PR. în România este un amestec între reclama la tv, cinema, presa scrisă şi evenimente PR, website, astfel încât acoperim cam tot. Chivas este un brand în creştere aici. Rusia constituie un caz special, e o piaţă în creştere, dar nu atât de rapidă ca în România. De aceea ţara dv. este cea mai mare piaţă de whisky din Europa de Est, anul trecut ea a crescut cu 41%. Rusia creşte şi ea, dar cu siguranţă, pentru noi, România se mişcă mai repede. Avem o piaţă mare şi în Brazilia – în general, America Latină bea whisky – pentru Chivas Brothers, Venezuela reprezintă cea mai mare piaţă de whisky din lume. Totuşi, vânzările cele mai mari le avem în Franţa, apoi în Spania, urmate de SUA şi Marea Britanie.

 • Vorbiţi-ne puţin despre Royal Salute 21 YOi

 • Royal Salute 21 YO a fost produs în 1953 cu prilejul celei de a doua încoronări a Majestăţii sale, Regina Elizabeta, ca un omagiu adus reginei. Dar acest whisky nu reprezintă doar un semn de adânc respect pentru regină ci şi pentru toţi aceia care adoră produsele fine şi de calitate. Când oferi unei persoane o sticlă de Royal Salute 21 VOÎnseamnă că îţi arăţi stima şi o asiguri de prietenia ta. Noi avem, de asemenea, în ediţie limitată, şi Royal Salute Stone of Destiny 38 YO, un whisky foarte vechi şi de cea mai bună calitate.

 • V-aş ruga să ne spuneţi câteva cuvinte şi despre The Glenlivet, un alt whisky din porto­foliul Chivas Brothersl

 • Glen înseamnă în Scoţia vale, The Glenlivet poate fi tradus ca valea prin care trece râul, mai toate văile au un râu, iar The Glenlivet este tocmai acel râu care străbate valea. Există un singur whisky care se numeşte The Glenlivet, fabricarea sa a început în 1786, dar licenţa a obţinut-o abia în 1824. The Glenlivet este a doua marcă de whisky în lume şi numărul unu în SUA, unde e cea mai mare piaţă pentru el. Americanilor le place foarte mult The Glenlivet, dar iubesc şi Chivas Regal.

 • Sunteţi ambasadorul Chivas Brothers, un fel de gardian, păzitor al brandului Chivas Regal, ce înseamnă mai precis acest lucru?

 • Am grijă de reputaţia, integritatea şi calitatea produselor Chivas, vorbesc în numele Chivas Brothers. Ştiu totul despre brand şi urmăresc tot ceea ce se spune despre Chivas. Se scriu multe cărţi, arti­cole în presă în care nu este prezentat cu adevărat spiritul Chivas, se spun adesea multe lucruri false, iar eu le transmit oame­nilor adevăratul mesaj Chivas prezentând date verificate şi reale.

 • Când v-aţi alăturat echipei Chivas Brothersl

 • Am început să lucrez pentru ei în 1988, aveam pe atunci 29 de ani. înainte lucrasem, ca om de marketing, în dome­niul hotelier, în cel vestimentar, chiar şi în cel al produselor electrice. Sunt de fapt un om de marketing, iar când am intrat pe piaţa whisky-ului mi-am dat seama cât de fantastică şi palpitantă poate fi munca şi câte bucurii ori satisfacţii îţi poate aduce.

 • Vă consideraţi parte constitutivă a Chivas Brothersl

 • Simt că fac parte dintr-o echipă foarte mare cu sute de oameni care se ocupă de marketing şi vânzări în toată lumea. Chivas Brothers are cinci ambasadori care călătoresc peste tot pe glob, iar eu sunt unul dintre cei cinci ambasadori ajutând brandul Chivas să devină cunoscut de către cât mai mulţi oameni.

 • Cum poate cineva să devină ambasador Chivas Brothersl

 • Trebuie să înţeleagă mai întâi whisky- ul şi brandul, de asemenea trebuie să iu­bească oamenii, comunicarea, să fie o per­soană veselă, prietenoasă. Trebuie să-i pla­că foarte mult cultura, să fie deschis oricărui tip de cultură sau influenţe cultu­rale, dar să păstreze limpede spiritul Chivas şi să-l comunice altora. Trebuie să fie un om care are un extraordinar chef de viaţă. Pe scurt, un ambasador trebuie să fie prie­tenos precum Chivas Regal, ambasadorul trebuie să fie personificarea whisky-ului.

 • Care este sortimentul de whisky cel mai bine vândut?

 • Chivas Regal 12 YO.

 • Cu ce fel de eveniment se asociază Chivasl

 • Cred că cele mai potrivite eveni­mente sunt cele menite să inspire, să creeze, să te ţină cu sufletul la gură şi în acelaşi timp să te facă să-ţi petreci timpul într-un mod cât se poate de agreabil, ceva la care niciodată nu te-ai fi gândit că poţi participa. De exemplu, căţăratul pe un munte din Hymalaia, scuba divingul. Orice te provoacă şi-ţi schimbă viaţa, ceva de care îţi vei aminti tot restul vieţii.

 • Ştiţi că sunt o serie de noi restricţii privind comercializarea băuturilor alcoolice, cum priviţi aceste îngrădiri?

 • Cred că trebuie să fim precauţi în ceea ce priveşte publicitatea la produsele alcoolice şi să privim responsabil comuni­carea brandului Chivas către public, să fim atenţi cărui target ne adresăm. Cu sigu­ranţă, target-ul nostru este matur, cu stan­darde ridicate de viaţă, nu sunt alcoolici, nu sunt nici adolescenţi sau copii, ci oameni respectabili, cu bunul simţ, iar Chivas e un produs de înaltă clasă, perfect legal. Aşadar, nu suntem îngrijoraţi în această privinţă şi, ca întotdeauna, încu­rajăm oamenii să bea cu moderaţie.

Taguri:

Comentarii

 1. I wanted to follow up and let you know how , very much I valued discovering your blog today. We would consider it a good honor to work at my business office and be able to operate on the tips shared on your site and also engage in visitors’ opinions like this. Should a position connected with guest author become available at your end, please let me know.

 2. stock charts says:

  Hey esto es un gran poste. ¿Puedo utilizar una porción en ella en mi sitio? Por supuesto ligaría a su sitio así que la gente podría leer el artículo completo si ella quiso a. Agradece cualquier manera.

 3. I got what you intend, appreciate it for posting .

 4. dhea 25 mg says:

  Thank you for sharing this good write-up. Very inspiring! (as always, btw)

 5. very nice post, i definitely love this web site, carry on it, cheers Emerita Rattu

 6. Took me time to read all the comments, but I truly enjoyed the post. It proved to become Very useful to me and I am positive to all the commenters right here It’s always great when you can not only be informed, but also entertained I’m sure you had fun writing this article.

 7. I have read a few of the articles in your web page currently, and I really like your style of writing. I included it to my top picks blog list and will also be checking back shortly. Please check out my internet site too and tell me what you consider.

 8. What you are saying is fully true. I realise that everyone need to say the same thing, yet I simply think that you put it in a way that everybody can understand. Furthermore , i love the images you put in right here. They fit so nicely with just what youre trying to say. Im positive youll reach lots of individuals with what you have got to say.

 9. math tuition says:

  You clearly know your stuff. Wish I could think of something clever to write here. Thanks for sharing.

 10. Took me time to read all the comments, but I really enjoyed the post. It proved to be Incredibly useful to me and I’m sure to all the commenters here It’s always good when you can not only be informed, but also entertained I’m positive you had fun writing this write-up.

 11. now i am signing off to the night time. paying at some time having our spouse considering when i prob would not see him for a second time until on the in the initially.

 12. Yosh says:

  Best Links 2011…

  I’ve been exploring for a little for any high quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Reading this info So i am happy to convey that I’ve a very good uncanny feeling I discovered …

 13. Best Links 2011…

  wonderful post, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not notice this. You should continue your writing. I’m confident, you have a great readers’ base already!…

 14. Best Links 2011…

  It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I desire to …

 15. Best Links 2011…

  hello there and thank you for your info – I’ve certainly picked up something new from right here. I did however expertise some technical points using this website, since I experienced to reload the site lots of times previous to I could get it to load …

 16. Best Links 2011…

  Simply wish to say your article is as amazing. The clearness in your post is just excellent and i can assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a mill…

 17. PLR eBooks says:

  Best Links 2011…

  I haven’t checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend :)…

 18. Best Links 2011…

  Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is wonderful blog. An excellent read. I’ll …

 19. Best Links 2011…

  Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast….

 20. Neck Support says:

  Best Links 2011…

  Great wordpress blog here.. It’s hard to find quality writing like yours these days. I really appreciate people like you! take care…

 21. Best Links 2011…

  Great post. I am facing a couple of these problems….

 22. Best Links 2011…

  Hello my friend! I want to say that this article is awesome, nice written and include almost all vital infos. I would like to see more posts like this….

 23. Best Links 2011…

  Wow! This could be one particular of the most beneficial blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Excellent. I am also a specialist in this topic therefore I can understand your hard work….

 24. Heartburn says:

  Best Links 2011…

  Great post. I am facing a couple of these problems….

 25. Best Links 2011…

  I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Carry on the excellent works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website :)…

 26. Best Links 2011…

  Thank you for sharing superb informations. Your web-site is very cool. I’m impressed by the details that you’ve on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my fri…

 27. Subliminal says:

  Best Links 2011…

  It’s really a great and helpful piece of info. I am glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing….

 28. Best Links 2011…

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get t…

 29. Best Links 2011…

  I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Carry on the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site :)…

 30. Best Links 2011…

  You can definitely see your expertise in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always go after your heart….

Comenteaza