blogs on tramadol tramadol 50mg do you need a prescription for tramadol in australia

wie lange ist tramadol im urin tramadol health tramadol withdrawal symptoms in infants exposed in utero

cubo soma soluciones buy soma a soma dos numeros pares de 2 a 400 é igual á

soma yırca köyü haberleri soma online soma puzzle

bar soma pori aukioloajat buy soma distribuição amostral da soma ou diferença de duas médias

tramadol rehab centers buy tramadol online can tramadol cause loss of appetite

daily tramadol abuse tramadol 50mg interactions between gabapentin and tramadol

hotel kempinski soma bay laguna club generic soma soma moulik

soma pori bar generic soma a soma de todos os medos filme completo

vicodina y tramadol buy tramadol online is tramadol a bad drug to take

LIFESTYLE

GADGETS – Lifestyle

May 6th, 2011, com 4 comentarii

Dincolo de nevoia omului modern de a fi în pas cu ultimele cuceriri în materie de tehnologie, condiţii în care achiziţia unui produs poate fi doar un simplu moft, există şi gadgeturi care ne îmbunătăţesc viaţa. Un storcător de fructe, un kit de întreţinere, sau un produs cos­metic, sunt exemplele despre care vă vom vorbi mai pe larg.

Storcătorul potrivit

Să pregăteşti un suc proaspăt este simplu, însă numai dacă ai storcătorul potrivit: unul care nu doar să extragă uşor sucul din pro­dusele pe care le alegi, dar care să fie manevrabil şi lesne de curăţat. Philips îţi prezintă câteva storcătoare de fructe ideale, modelele HR1861, HR1858 (alb şi negru). Cu un motor puternic şi filtru cu micro-sită, aceste storcătoare extrag cu până la 70% mai mult suc decât alte storcătoare. Au un tub de alimentare mare, XL, astfel că nu mai trebuie să feliezi sau să tai în prealabil fructele şi legumele. Toate componentele storcătoarelor sunt lavabile în maşina de spălat vase. Ce ar putea fi mai uşor?

Kit de îngrijire

Conceput special pentru a te ajuta să creezi o multitudine de stiluri cu maximă precizie, noul kit de îngrijire multifuncţional Philips QG3270 are mai multe dispozitive interschim­babile. Dispozitivul de tundere de dimensiune normală pentru păr şi barbă, folosit fără pieptene, te ajută să obţii şi să menţii „barba de trei zile”, un look foarte masculin şi modern. Pieptenele pentru păr, ca şi cel pentru barbă şi mustaţă, are 9 poziţii, pentru flexibilitate şi pre­cizie în menţinerea unei lungimi uniforme a firului de păr. Dispozitivul de tundere precisă te ajută să finisezi şi să întreţii liniile tunsorii sau ale bărbii. Retuşurile finale ale bărbii le poţi face cu ajutorul miniaparatului de bărbierit inclus în set. Pentru îndepărtarea părului nedo­rit, kitul este completat de dispozitivul de tun­dere pentru nas, urechi şi sprâncene, care func­ţionează uşor şi sigur, fără durere.

Gama DermatoCLEAN

Produsele din această gamă se adresează tuturor nevoilor pielii şi răspund exigenţelor femeii moderne. Pentru a asigura cel mai ridi­cat grad de compatibilitate cu orice tip de piele, nici un produs nu conţine parfum, alcool, co­loranţi şi săpun. Toate produsele au fost testate clinic şi sunt compatibile cu pielea sensibilă. Produsele din gamă ţin cont de diferenţele de pH dintre pielea feţei şi cea a ochilor. Laptele demachiant delicat, loţiunea tonică (pH 5) şi gelul de curăţare revitalizant (pH între 6 şi 7) sunt adaptate la valoarea pH-ului pielii. Demachiantul de ochi Waterproof şi loţiunea micelară 3-în-1 corespund celui al aparatului lacrimal (pH 7.4). Cu ajutorul gamei DermatoCLEAN eşti doar la un pas de un ten care străluceşte de prospeţime şi sănătate. Aşadar, masca jos!

Fitness Club

Începând cu luna mai, se lansează Nivea Fitness Club (www.nivea.ro/NIVEAFitnessClub), un site cu programe individuale de fitness con­cepute de Sarah Maxwell, sfaturi de nutriţie şi sfaturi pentru îngrijirea pielii. Pentru a scăpa de kilogramele în plus şi pentru a avea o piele mai fermă şi mai frumoasă este nevoie de puţin efort, dar şi de un stil de viaţă sănătos. Tocmai de aceea, Nivea vine în ajutorul tău cu un plan de fitness şi sfaturi de nutriţie pentru o siluetă de vis. În timp ce produsele de îngrijire Nivea acţionează din exterior, la nivelul pielii, exer­ciţiile fizice şi dieta acţionează din interior pen­tru un efect îndelungat şi susţinut. Nivea vă oferă câteva produse pentru o piele mai fermă, fără celulită: Loţiunea de corp pentru fermitate Nivea Q10 Plus, Gelul-cremă anticelulitic Nivea Good-Bye Cellulite, Serul anticelulitic cu efect în 10 Zile Nivea Good-Bye Cellulite 10 DAYS. Accesaţi Nivea Fitness Club pentru sfa­turi pentru nutriţie, pentru exerciţii pe care le puteţi face la serviciu sau acasă.

Taguri:

Comentarii

  1. An attention-grabbing discussion is worth comment. I believe that you must write extra on this topic, it won’t be a taboo subject however generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

  2. Can I simply say what a relief to find someone who really is aware of what theyre speaking about on the internet. You positively know easy methods to convey a difficulty to light and make it important. More individuals need to read this and perceive this side of the story. I cant believe youre not more fashionable since you undoubtedly have the gift.

  3. Get your online degree!…

    Left you a trackback for your readers to help them get an online degree….

  4. Websites you should visit…

    I really liked your blog, appreciate the great information….

Comenteaza