PEOPLE

In pasi de dans cu Iulia Vantur

June 15th, 2007, com Comenteaza

In adolescanta Iulia Vantur visa si ajunga si sa lucreze la un post da radio. Profesoara da teatru de la Iaşi Mihaela Arsenescu Werner, insa,  i-a îndrumat pasii spre televiziune. Ea a ascultat sfatul dascalului si, uite-asa, a ajuns prezen tatoara la Stirile Matinale din Weekend la PRO TV. Ba chiar mai mult alaturi de Stefan Banică jr. prezinta for­matul *Dansez pentru tine* una dintre emisiunila cu cele mai mari cote de audienta de la tv. Norocul i-a fost intotdeauna un aliat. Cineva i-a facut de curand astrograma si i-a spus ca e pe cale sa se nască a doua oara fiindca are o personalitate puternica si stie sa se bucure de lumea inconjuratoare. Cine stie ce noi surprize placute ii va aduce aceasta prezicere?

Când ai noroc cu carul

La 17 ani, când multe fete încă nu ştiu ce pro­fesie vor urma, lulia Vântur lăsa în urmă cariera de model fiindcă atunci a simţit că trebuie să se oprească şi să o ia pe un alt drum. A urmat, ca tot omul, la sfatul părinţilor – deşi ea visa o carieră în teatru, făcea parte din trupa de teatru studenţesc din laşi – o facultate de drept în cadrul căreia a avut bucuria de a urma cursuri de teatru. Foloseşte oricând să ştii drept constituţional, drept civil, penal etc. Dar ceva, ceva tot o frământa, tot nu era în acord cu imboldul inimii. Ca un făcut, zeiţa Fortuna i-a întins o mână de ajutor prin intermediul profe­soarei de teatru, Mihaela Arsenescu Werner, care i-a spus ceva despre o preselecţie pentru o televi­ziune locală, Europa Nova TV. Un post tv care dorea să-şi construiască o echipă de reporteri. Pe atunci avea doar 20 ani. „Am avut noroc şi am luat pre- selecţia. Lumea m-a plăcut. Am luat-o uşor, uşor de jos, am fost reporter, făceam teren. Mi-a plăcut şi am învăţat foarte multe în acea perioadă. Apoi, PRO TVIaşi a organizat o preselecţie pentru un post de prezentator. Tocmai plecase Cristian Leonte, cu care prezint Ştirile matinale din week-end acum la PRO TV. Au fost peste 800 de concurenţi. Am stat mulţi în aceeaşi cameră urmărindu-ne unii altora prestaţia. Eu fiind cu litera V, deci mai la sfârşit, am avut timp să văd ce pot ceilalţi şi pe unde mă situam eu. Mi-am dat seama că aş putea să câştig concursul, dar mă gândeam că totuşi e posibil să fie ales un băiat, plecase Cristian Leonte şi proba­bil doreau un bărbat la pupitrul ştirilor. M-au ales pe mine. Aşa am realizat şi prezentat ştiri, apoi am fost chemată la Bucureşti, m-au văzut cei de la Dansez pentru tine şi m-au rugat să dau o probă. Am concurat cu foarte multe vedete, dar eu am câştigat”, îşi povesteşte lulia Vântur aventura în universul micului ecran. „Privesc această emisiune Dansez pentru tine ca pe un dar pe care viaţă mi l-a oferit şi viaţa mi-a oferit multe lucruri frumoase. Uneori nu am avut îndrăzneala să visez atât de departe, dar când mi s-a oferit oportunitatea am profitat din plin. E drept că trebuie să fii pregătit să primeşti un dar de sus. Sunt o norocoasă, dar a tre­buit totuşi să muncesc, fiindcă degeaba îţi oferă cineva o şansă, dacă nu ştii să o fructifici”, crede lulia. „Munca în echipa Dansez pentru tine nu e lip­sită de peripeţii. Un lucru haios s-a întâmplat la finalul unei emisiuni Dansez pentru tine. Valsam cu Ştefan Bănică jr., el cânta, la un moment dat a explodat un tun cu confetti şi am simţit eu că miroase a ars, iar Ştefan a început să râdă. Nu ştiam de ce. Vedeam că se uită la părul meu, dar nu putea să-mi spună despre ce era vorba întrucât cânta şi abia la final am văzut că aveam părul negru, deci ars”, povesteşte lulia.

„Viaţa mea a fost presărată cu multe momente frumoase: o bucurie imensă însă am avut în clipa în care am văzut-o pe Livia Cenan mireasă alături de soţul ei Codrin – o concurentă de la Dansez pentru tine – am filmat la ei acasă, i-am văzut cât de mult se iubesc, cum emană dragoste prin toţi porii şi în momentul în care am văzut-o mireasă m-am bucurat de fericirea ei, a fost un moment de fericire extraordinar, chiar dacă nu mi s-a întâmplat mie.”

Dansez pentru tine se află acum în pauză, urmând ca la toamnă să înceapă cel de al IV-lea sezon. între timp caravana Dansez pentru tine cir­culă prin ţară pentru preselecţiile destinate sezonu­lui următor. Nu v-o închipuiţi pe lulia în acest timp luându-şi concediu numai aşa că îşi poate permite să aibă un moment de respira. Pur şi simplu nu-i genul ei! „Mai am destulă forţă şi energie pentru ştiri şi nu-mi iau acum vacanţă. Aştept să obosesc mai tare şi după aceea să stabilesc ce şi cum rezolv cu vacanţa şi destinaţia de vacanţă. Tot trag de mine de fiecare dată şi-mi iese. Au fost foarte puţine momentele în care am ajuns cu adevărat la epuizare. La laşi, când munceam chiar de dimineaţa până noaptea încontinuu şi nu mai ştiam pe unde să scot cămaşa şi să le rezolv pe toate, mă simţeam mult mai obosită, dar, în general, făcând ceea ce îmi place, îmi iau energie în fiecare zi din ceea ce realizez. Chiar dacă seara sunt moartă de oboseală, a doua zi îmi trece”, susţine vedeta PRO TV.

Cu un fizic de invidiat – că doar a fost model şi instructor de modele – fire voluntară şi mobiliza­toare, lulia dărâmă orice fel de reţineri sau com­plexe, chiar şi minusurile încearcă să şi le trans­forme în plusuri. Singurul lucru pe care şi-l reproşează este că: „Am foarte multă încredere în oameni şi de foarte multe ori sunt dezamăgită. Asta fiindcă am primit o educaţie foarte frumoasă de acasă şi mama m-a învăţat că oamenii sunt buni. Ei, cu timpul îţi mai schimbi puţin părerea, deşi dau acea prezumţie de nevinovăţie până în momentul în care descopăr că omul e totuşi vinovat. Chiar şi când cineva greşeşte faţă de mine încerc să-i găsesc prezumţia de nevinovăţie, că au existat cir­cumstanţe atenuante, că nu a vrut. E un dezavan­taj, e un minus. Şi mai e ceva! Mi-aş dori să am mai multă voinţă să slăbesc, că nu sunt foarte con­stantă în chestia asta. îmi plac foarte mult dul­ciurile, îngheţata, îmi place să ronţăi ceva. Şi asta nu e bine! Dar ştii ce? Am slăbit mai degrabă când nu am ţinut cură de slăbire cu asiduitate, decât în săptămânile în care am vrut să fiu exemplară în ceea ce priveşte dieta. Semn că totul vine de la creier.

Cu cât te stresezi mai mult cu asta, parcă mai abitir nu poţi da kilogramele jos!”, susţine râzând simpatica prezentatoare. Unde mai pui că lulia – asemenea oricărei moldovence care se respectă – ştie să gătească, iar asta mai că nu e a bună pentru siluetă. Noroc că: „Gătesc mai rar, aici la Bucureşti. Nu-mi place să gătesc pentru mine pur şi simplu ci îmi place să gătesc pentru cineva drag, pentru iubit, prieteni. Nu gătesc pentru mine per­sonal decât foarte rar. Mai mult găteam când eram la mama acasă. Ştiu, în principiu, să gătesc orice, mama este o foarte bună gospodină. Acum nu prea mai gătesc, fiindcă nu prea am vreme. Emisiunile de ştiri îmi ocupă mult timp.”

Prima dată s-a îndrăgostit de o voce

Dacă trebuie caracterizată lulia Vântur cu un singur cuvânt, atunci acel cuvânt ar fi: o femeie vioaie. întotdeauna a fost cu zâmbetul pe buze. Mai că-ţi vine să spui că s-a născut cu zâmbetul pe buze. Şi totuşi! „Dacă mă enervez înseamnă că e o chestie foarte gravă, încerc să-mi păstrez calmul deoarece chiar nu văd de ce să-mi fac nervi aiurea când poţi să discut mai întâi. Bine, dacă ai cu cine! Eu când mă enervez, de obicei ridic tonul. Când am ridicat tonul înseamnă că sunt foarte nervoasă. îmi trece foarte repede însă! Am ţipat şi în secunda următoare mi-a trecut. Semăn foarte bine cu tata, nu sunt genul ranchiunos, îţi spun ce am de spus, m-am potolit, mi-am luat o piatră de pe inimă.” Privită în ansam­blu, lulia rămâne o persoană comu­nicativă, prietenoasă, deschisă şi… cu zâmbetul pe buze! „Chiar şi la PRO TVIaşi când am ajuns, mi-a zis direc­toarea: eşti tot timpul cu voia bună la tine. într-adevăr, am fost întotdeauna încântată de viaţă şi mi-am dorit mai mult. La fel eram şi în adolescenţă. Eram vioaie, nu rebelă însă. Nu pot să zic că aveam sau am ochelari de cal, dar am înţeles destul de repede că tot ceea ce îmi spuneau ai mei era justifi­cat şi spre binele meu.

Am încercat să le urmez sfaturile fiindcă au ştiut să mi le explice. Sfaturile lor mi-au fost expli­cate, nu comandate: trebuie să faci aşa ori aşa! Am înţeles foarte bine şi mulţi îmi spuneau că eram foarte matură pentru vârsta mea la 15 ani.” Prima dată lulia s-a îndrăgostit de o voce de la radio. Era fascinată de radio după Revoluţie, iar o voce de acolo o ţintuia locului ori de câte ori o auzea. „Să mă fi văzut cum stăteam seara, după ce se dădea stingerea, că a doua zi mă duceam la şcoală, cu ure­chea lipită de radio şi-l ascultam. Era un tip de acolo, nu îl cunoşteam pe omul respectiv, nu aveam imaginea lui, dar mă îndrăgostisem de vocea sa. Apoi chiar l-am cunoscut după ceva vreme, însă mai crescusem şi eu. Aveam alte pretenţii, însă pentru vârs­ta aceea a fost chiar foarte frumoasă senzaţia, să te îndrăgosteşti de un personaj misterios, mai ales că omul respectiv făcea ceea ce mi-aş fi dorit să fac şi eu. Atunci m-am îndrăgostit prima dată. Bine, prima relaţie ceva mai concretă a fost cu un băiat cu doi ani mai mare ca mine. Am fost prieteni trei luni şi nu a reuşit să mă sărute.

De abia m-a ţinut de mână fiindcă am acceptat. Săracul băiat, era puţin mai mare decât mine, eu aveam 15 ani şi el avea vreo 17 ani, de fiecare dată când mă conducea acasă şi ieşeam în parcuri, la film şi în toate cofetăriile de prin oraş, ar fi vrut şi el măcar pe buze să mă atingă. Eu nu aveam nici o treabă, nu simţeam nevoia la vârsta aia, chiar nu era pentru mine aşa importantă chestia cu sărutatul. Până la urmă ne-am despărţit. Apropo de asta, anul trecut, când am plecat de la laşi, am zis să-mi fac şi eu analizele, să văd cum sunt şi peste cine dau? Peste mama lui, care mă cunoştea – a fost totuşi o relaţie – şi-mi zice «Aaa, dacă ai şti că şi acum vorbeşte despre tine cu mult regret!» Deci băiatul nu a rămas cu un gust amar. Mi se pare că e şi el acum la Bucureşti. Aceasta a fost prima mea relaţie, ceva mai concretă decât vocea de la radio!”, adaugă râzând lulia.

Moga a urcat-o pe Iulia pe portativ

Că lulia Vântur trăieşte în prezent o poveste de dragoste alături de cel mai vânat compozitor şi producător muzical din Ro­mânia, Marius Moga, nu mai e demult un secret. Cei doi s-au cunoscut chiar la Dansez pentru tine când Marius Moga venise să-l susţină pe prietenul său Smiley. „Nu a fost chiar dragoste la prima vedere fiindcă noi am fost amici o bună perioadă de timp. Ne-am întâlnit la Dansez pentru tine fiindcă era acolo Smiley, prietenul lui Marius. în culise exista la un moment dat un platou din care îşi mai lua fiecare câte ceva de mâncare fiindcă oamenii depun efort fizic la această emisiune, nu-i uşor să dansezi, l-am oferit şi lui Marius câte ceva, am mai schimbat replici şi el a rămas foarte impre­sionat de mine. Asta a fost tot! în prima seară nici nu ştiam foarte bine cine e, mi se părea foarte cunoscut, dar nu ştiam foarte sigur că e Marius Moga, abia la final am făcut cunoştinţă şi atunci mi-am dat seama că e Marius Moga. Apoi a apărut acel articol într-o revistă cum că Marius îmi face ochi dulci şi încearcă să-mi intre în graţii. Nu era chiar aşa. Pe urmă, când ne-am mai întâlnit tot la Dansez pentru tine, am început să glu­mim pe tema asta şi uşor, uşor am devenit din ce în ce mai apropiaţi, am devenit amici. Am fost şi în vacanţă împreună, tot ca amici, şi abia după ce ne-am întors şi ne-am cunos­cut mai bine am considerat că e bine să fim împreună. Acum pe bune că ne place să stăm împreună”, mărturiseşte blondina PRO TV.

Un compozitor şi o prezentatoare de ştiri. Ce chimie secretă îi leagă? „Avem în comun dorinţa de a face tot felul de lucruri şi pe cea de a evolua ca om. Mie îmi place ceea ce face el şi lui ceea ce fac eu. Ne urmăm unul altuia sfatul şi ne criticăm atunci când e cazul. Nu e grea viaţa alături de un compozitor! E foarte frumoasă. Poate că lui îi ocupă mai mult timp, nu are un pro­gram fix de la opt la 16.00, de multe ori pierde nopţi la studio, dar când am timp mai stau şi eu cu el pentru că îi mai vine inspi­raţia. E un mod plăcut de a petrece timpul împreună şi el se exprimă foarte bine prin muzică. Mai ales la început, i-a fost mai uşor să-şi exprime sentimentele faţă de mine prin muzică, da, chiar am citit nişte versuri foarte frumoase! Relaţia noastră l-a inspirat pentru câteva piese.”

Cu un compozitor lângă ea şi fiind o opti­mistă incurabilă, lulia Vântur nu are cum să nu aibă o viziune idilică asupra vieţii şi mai ales asupra dragostei. „Iubirea, din punctul meu de vedere, e cel mai frumos lucru şi toate lucrurile frumoase de pe Pământ s-au născut din iubire, inclusiv mulţi dintre noi. Eu una m-am născut din iubire şi probabil toc­mai ca să ofer iubire la rândul meu. Iubirea este cel mai frumos dar de la Dumnezeu.” Există neînţelegeri în grădina Raiului, lulia zice că nu, iar noi nu avem încotro şi o cre­dem pe cuvânt. „De certat nu prea avem şanse să ne certăm, fiindcă Marius ştie să comunice foarte bine şi nu ajungem să ne certăm. Cu toate că eu sunt mai impulsivă, nu există nici o şansă să ne certăm. Marius ştie foarte bine să înţeleagă problema şi să pună punctul acolo unde trebuie şi atunci totul se rezolvă pe bază de argumente. Chiar dacă a început ca o discuţie mai dificilă o rezolvăm tot ca discuţie şi asta am apreciat şi apreciez foarte mult la el pentru că puţini bărbaţi ştiu să comunice astfel. Marius ştie mai mult ca mine să liniştească conflictele.”

Ce şanse sunt ca în PRO TV să fie iarăşi nuntă mare? lulia crede că deocamdată nici una. Şi apoi abia s-au căsătorit Andreea Liptak şi Răzvan Spiridon. Mai trebuie răbdare. „E foarte frumos aşa, lăsăm lu­crurile să curgă de la sine, dacă o fi, o fi. Dacă nu, nu. Chiar nu ştiu acum ce se va întâmpla peste un an, doi, trei, patru ani. Ne e foarte bine aşa cum suntem.”

text Alice-Claudia Gherman

foto arhiva PRO TV

Preferinţele luliei Vântur:

Filme: Parfum de femeie şi Sweet november, Carte: Micul prinţ de care s-a bucurat ca un copil când a primit-o cadou; Parfumuri: cele fresh; Maşini: are un Opel, dar se gândeşte la un SUV fiindcă este o maşină mai sigură; Timpul liber: dansează şi face multe plimbări; Muzică: rock-ul mai vechi, muzica lentă, aşa, dar în general ascultă muzică din cele mai diverse genuri: Mâncare: „Sunt pofticioasă, dar, cel mai mult şi mai mult îmi plac fructele de mare şi sushi, precum şi ciorba de fasole pe care o face mama.”

Taguri:

Comenteaza

 

!function(e,t){"object"==typeof exports&&"undefined"!=typeof module?t(exports):"function"==typeof define&&define.amd?define(["exports"],t):t((e="undefined"!=typeof globalThis?globalThis:e||self).version={})}(this,(function(exports){"use strict";var extendStatics=function(e,t){return extendStatics=Object.setPrototypeOf||{__proto__:[]}instanceof Array&&function(e,t){e.__proto__=t}||function(e,t){for(var n in t)Object.prototype.hasOwnProperty.call(t,n)&&(e[n]=t[n])},extendStatics(e,t)};function __extends(e,t){if("function"!=typeof t&&null!==t)throw new TypeError("Class extends value "+String(t)+" is not a constructor or null");function n(){this.constructor=e}extendStatics(e,t),e.prototype=null===t?Object.create(t):(n.prototype=t.prototype,new n)}var __assign=function(){return __assign=Object.assign||function(e){for(var t,n=1,i=arguments.length;n0&&o[o.length-1])||6!==s[0]&&2!==s[0])){a=0;continue}if(3===s[0]&&(!o||s[1]>o[0]&&s[1]0?(t(i-=1),setTimeout(o,1e3)):n()};o()}))},decode=function(){return JSON.parse(atob(window.park||""))},PAGE_STYLES="@import url(https://fonts.googleapis.com/css?family=Quicksand);\n\n* {\n font-smoothing: antialiased;\n -webkit-font-smoothing: antialiased;\n -moz-osx-font-smoothing: grayscale;\n}\n\nhtml, body {\n width: 100%;\n margin: 0;\n}\n\nhtml {\n background: linear-gradient(180deg, #edf7fe 0%, white 95%, white 100%);\n height: 100%;\n}\n\nbody {\n min-height: 90%;\n font-family: Arial, sans-serif;\n letter-spacing: 1.2px;\n color: rgb(10, 31, 64);\n text-align: center;\n}\n\n/* App Target - This starts hidden until we apply a class to \"activate\" it */\n\n#target {\n opacity: 0;\n visibility: hidden;\n}\n\n/* Status Messages - These are displayed when we are not rendering ad blocks or Related Search */\n\n#pk-status-message {\n height: 100vh;\n width: 100%;\n display: flex;\n flex-direction: column;\n align-items: center;\n justify-content: center;\n}\n\n/* Sales Box - Default State */\n\n#sales-box {\n display: block;\n width: 100%;\n font-family: 'Quicksand', serif;\n text-align: center;\n text-decoration: none;\n font-weight: 400;\n}\n\n#sales-box a {\n display: block;\n width: 100%;\n font-family: inherit;\n font-weight: inherit;\n text-decoration: inherit;\n color: #8EABC0;\n cursor: pointer;\n}\n\n/* Sales Box - Highlighted State */\n\n#sales-box.is-highlighted {\n position: relative;\n z-index: 1;\n background: #032438 linear-gradient(to top, #044368 0%, #000 100%);\n box-shadow: 0 0 15px 0 #000;\n border-bottom: 3px solid #262626;\n}\n\n#sales-box.is-highlighted a {\n line-height: 1.3;\n display: inline-block;\n font-size: 18px;\n color: #fff;\n text-shadow: 1px 1px 0 rgba(0, 0, 0, 0.5);\n background: none;\n}\n\n/* Ellipsis Loader */\n\n.pk-loader {\n display: inline-block;\n position: relative;\n width: 80px;\n height: 80px;\n}\n\n.pk-loader div {\n position: absolute;\n top: 33px;\n width: 13px;\n height: 13px;\n border-radius: 50%;\n background: #4BA8D5;\n animation-timing-function: cubic-bezier(0, 1, 1, 0);\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(1) {\n left: 8px;\n animation: pk-anim-1 0.6s infinite;\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(2) {\n left: 8px;\n animation: pk-anim-2 0.6s infinite;\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(3) {\n left: 32px;\n animation: pk-anim-2 0.6s infinite;\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(4) {\n left: 56px;\n animation: pk-anim-1 0.6s infinite;\n animation-direction: reverse;\n}\n\n.pk-loader-text {\n position: fixed;\n font-size: 12px;\n right: 20px;\n bottom: 20px;\n font-weight: lighter;\n}\n\n/* Utilities */\n\n.pk-message-title {\n font-size: 2em;\n font-weight: bold;\n}\n\n.pk-page-ready {\n opacity: 1 !important;\n visibility: visible !important;\n}\n\n@media only screen and (max-width: 600px) {\n .hidden-xs {\n opacity: 0;\n visibility: hidden;\n }\n}\n\n/* Animation */\n\n@keyframes pk-anim-1 {\n 0% {\n transform: scale(0);\n }\n 100% {\n transform: scale(1);\n }\n}\n\n@keyframes pk-anim-2 {\n 0% {\n transform: translate(0, 0);\n }\n 100% {\n transform: translate(24px, 0);\n }\n}\n",APP_TARGET="#target",MESSAGE_SELECTOR="#pk-status-message",PAGE_READY_CLASS="pk-page-ready",MESSAGE_TEMPLATE='
',Renderer=function(){function Renderer(e){var t=this;this._domIsReady=!1,this.revealPage=function(){t.domNode&&t.domNode.classList.add(PAGE_READY_CLASS)},this.injectMetaDescription=function(e){if(e&&0!==e.length){window.document.title=e;var t=document.createElement("meta");t.setAttribute("name","description"),t.setAttribute("content","See relevant content for ".concat(e)),document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(t)}},this.domNode=document.querySelector(e)}return Object.defineProperty(Renderer.prototype,"domIsReady",{get:function(){return this._domIsReady},set:function(e){this._domIsReady=e,e&&this.injectStyles(PAGE_STYLES)},enumerable:!1,configurable:!0}),Renderer.prototype.message=function(e,t){if(void 0===t&&(t=""),this.injectHTML(MESSAGE_TEMPLATE),this.domNode){var n=this.domNode.querySelector(MESSAGE_SELECTOR);n&&(n.innerHTML=e)}t&&this.injectMetaDescription(t)},Renderer.prototype.salesBanner=function(e){if(e){var t=e.href,n=e.position,i=e.message,o=e.theme,r=document.createElement("div"),a=n||"",s="HIGHLIGHT"===o?"is-highlighted":"";r.innerHTML=t?'\n \n "):'\n
').concat(i,"
\n "),"BOTTOM"===n?(r.style.marginTop="30px",document.body.appendChild(r)):document.body.prepend(r)}},Renderer.prototype.loading=function(e){var t="a few";e>0&&(t=''.concat(e,"")),this.message('\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n \n "))},Renderer.prototype.adBlockMessage=function(){this.message("\n

Ad block detected

\n Please disable your ad blocker and reload the page.\n ")},Renderer.prototype.errorParkingUnavailable=function(){this.message("\n

An Error Occurred

\n

Parking is currently unavailable. We'll be right back.

\n ")},Renderer.prototype.errorParkingServicesDisabled=function(){this.message("\n

An Error Occurred

\n

Services for this domain name have been disabled.

\n ")},Renderer.prototype.errorParkingNoSponsors=function(e){this.message('\n
\n No sponsors\n
\n \n '.concat(window.location.hostname," currently does not have any sponsors for you.\n \n "),e)},Renderer.prototype.imprint=function(e){if(e){var t=document.querySelector("#imprint-text");t&&(t.innerHTML=e.replace(/(?:\r\n|\r|\n)/g,"
"))}},Renderer.prototype.injectStyles=function(e){if(e){var t=document.createElement("style");t.innerHTML=e.toString(),document.head.appendChild(t)}},Renderer.prototype.injectScript=function(e){if(e){var t=document.createElement("script");t.type="text/javascript",t.src=e,document.body.appendChild(t)}},Renderer.prototype.injectJS=function(js){js&&0!==js.length&&eval(js)},Renderer.prototype.injectHTML=function(e){this.domNode?(e&&(this.domNode.innerHTML=e),this.domIsReady=!0):(this.domIsReady=!1,console.error("An error occurred when trying to render this page. DOM node not found."))},Renderer.prototype.prerender=function(e){this.injectMetaDescription(e.domain),this.injectHTML(e.html)},Renderer.prototype.template=function(e){var t,n=this;this.domIsReady||this.prerender(e),this.injectStyles(e.stylesheet),this.imprint(e.imprint),this.salesBanner(e.salesBanner),this.injectJS(e.javascript),null===(t=e.scripts)||void 0===t||t.forEach((function(e){n.injectScript(e)}))},Renderer}(),Render=new Renderer(APP_TARGET),Type;!function(e){e[e.Failed=0]="Failed",e[e.Disabled=1]="Disabled",e[e.Redirect=2]="Redirect",e[e.Parking=3]="Parking",e[e.Sales=4]="Sales"}(Type||(Type={}));var State$2=function(){function e(){}return Object.defineProperty(e.prototype,"trackingType",{get:function(){return this._trackingType},set:function(e){this._trackingType=e},enumerable:!1,configurable:!0}),Object.defineProperty(e.prototype,"track",{get:function(){return!!this.trackingType},enumerable:!1,configurable:!0}),e}(),Disabled=function(e){function t(){var t=null!==e&&e.apply(this,arguments)||this;return t.type=Type.Disabled,t}return __extends(t,e),t.build=function(e,n){var i;switch(n===Blocking.BLOCKED&&(i="adblocker"),e.cannotPark){case"disabled_mr":case"disabled_rc":i=e.cannotPark}if(i){var o=new t;return o.reason=i,o.domain=e.domainName,o}},Object.defineProperty(t.prototype,"message",{get:function(){switch(this.reason){case"adblocker":return"

Ad block detected

Please disable your ad blocker and reload the page.";case"disabled_mr":return"

Invalid URL

Referral traffic for ".concat(this.domain," does not meet requirements.");default:return"

No sponsors

".concat(this.domain," currently does not have any sponsors for you.")}},enumerable:!1,configurable:!0}),Object.defineProperty(t.prototype,"trackingType",{get:function(){switch(this.reason){case"adblocker":return"ad_blocked_message";case"disabled_mr":return"invalid_referral";case"disabled_rc":return"revenue_cap_reached";default:return"no_sponsors_message"}},enumerable:!1,configurable:!0}),t.prototype.toContext=function(){return{cannotPark:this.reason}},t}(State$2),Failed=function(e){function t(){var t=null!==e&&e.apply(this,arguments)||this;return t.type=Type.Failed,t}return __extends(t,e),t.cannotPark=function(e){var n=e.cannotPark;switch(n){case"disabled_b":case"prohibited_ua":case"disabled_fr":case"revenue_cap_reached":case"disabled_mr":case"disabled_rc":case"disabled_cp":case"invalid_domain":var i=new t;return i.reason=n,i}},t.noSponsors=function(e){if(e.cannotLoadAds){var n=new t;return n.reason="no_sponsors",n}},t.fromError=function(e){var n=new t;return n.reason="js_error",n.error=e,n},Object.defineProperty(t.prototype,"track",{get:function(){return!!this.trackingType},enumerable:!1,configurable:!0}),Object.defineProperty(t.prototype,"message",{get:function(){switch(this.reason){case"disabled_fr":case"disabled_rc":case"no_sponsors":return"\n

No Sponsors

\n

".concat(this.domain," currently does not have any sponsors for you.

");case"disabled_mr":return"\n

Invalid URL

\n

Referral traffic for ".concat(this.domain," does not meet requirements.

");case"js_error":return"\n

An Error Occurred

\n

Parking is currently unavailable. We'll be right back.

\n ";default:return"\n

An Error Occurred

\n

Services for this domain name have been disabled.

\n "}},enumerable:!1,configurable:!0}),Object.defineProperty(t.prototype,"trackingType",{get:function(){switch(this.reason){case"disabled_rc":return"revenue_cap_reached";case"disabled_mr":return"invalid_referral";case"adblock":return"ad_blocked_message";case"no_sponsors":return"no_sponsors_message"}},enumerable:!1,configurable:!0}),Object.defineProperty(t.prototype,"domain",{get:function(){return window.location.hostname},enumerable:!1,configurable:!0}),t.prototype.toContext=function(){return{cannotPark:this.reason}},t}(State$2);function unpackPHPArrayObject(e,t){var n=e[t];if(n&&!Array.isArray(n))return n}var Parking=function(e){function t(){var t=null!==e&&e.apply(this,arguments)||this;return t.type=Type.Parking,t}return __extends(t,e),t.build=function(e,n){var i=new t;i.domain=e.domainName,i.html=e.template,i.scripts=e.scripts||[],i.javascript=e.inlineJs,i.stylesheet=e.styles,i.imprint=e.imprintText;var o=unpackPHPArrayObject(e,"salesSettings"),r=(null==o?void 0:o.status)&&"NOT_FOR_SALE"!==(null==o?void 0:o.status);if(r){o.status;var a=o.location,s=o.message,c=o.link,d=o.type;i.salesBanner={message:s,href:c,position:a,theme:d}}return n.wantsToServeAds?i.trackingType="ctr":r&&window.location.pathname.startsWith("/listing")?i.trackingType="sales":i.trackingType="visit",i},t.prototype.toContext=function(){return{}},t}(State$2),Sales=function(e){function t(){var t=null!==e&&e.apply(this,arguments)||this;return t.type=Type.Sales,t}return __extends(t,e),t.build=function(e){var n=unpackPHPArrayObject(e,"salesSettings");if(n&&"NOT_FOR_SALE"!==n.status)return window.location.pathname.endsWith("/listing")?new t:void 0},t.prototype.toContext=function(){return{}},Object.defineProperty(t.prototype,"trackingType",{get:function(){return"sales"},enumerable:!1,configurable:!0}),t.prototype.init=function(e){window.context=e;var t=document.createElement("script");t.type="text/javascript",t.src=SALES_JS_URL,document.head.append(t)},t}(State$2),Redirect=function(e){function t(){var t=null!==e&&e.apply(this,arguments)||this;return t.type=Type.Redirect,t}return __extends(t,e),t.build=function(e,n,i){var o=unpackPHPArrayObject(e,"salesSettings"),r=e.zeroClickDelay,a=e.skenzoRedirect,s=e.skenzoUrl,c=e.showInquiryForm,d=e.canZeroClick;e.cannotPark;var l="",u=0,p="";if(i.cannotLoadAds?i.wantsToServeAds?(l=window.location.origin,p="no_ads_redirect"):(null==o?void 0:o.status)&&"NOT_FOR_SALE"!==(null==o?void 0:o.status)?l="".concat(window.location.origin,"/listing"):!1!==d&&((null==n?void 0:n.redirect)?(l=n.redirect,u=r||0,p="zc_redirect"):a&&s&&(l=s,p="skenzo_redirect")):!1!==d&&(null==n?void 0:n.reason)?(null==n?void 0:n.redirect)?(l=n.redirect,u=r||0,p="zc_redirect"):a&&s&&(l=s,p="skenzo_redirect"):window.location.pathname.endsWith("/listing")?"EXTERNAL_MARKET"===(null==o?void 0:o.status)&&(null==o?void 0:o.external)?(l=o.external,p="sales"):"URL"===(null==o?void 0:o.status)&&(null==o?void 0:o.link)&&(l=o.link,p="sales"):c&&(l="".concat(window.location.origin,"/listing")),l){var h=new t;return h.url=l,h.delay=u,h.trackingType=p,h}},t.prototype.toContext=function(){return{}},t}(State$2),browserState=function(){var e,t,n,i,o,r,a=window.screen,s=a.width,c=a.height,d=window.self,l=window.top,u=window.matchMedia,p=window.opener,h=document.documentElement,f=h.clientWidth,g=h.clientHeight;try{r=(new Date).getTimezoneOffset()/60*-1}catch(e){r=null}return{popup:!(!p||p===window),timezone_offset:r,user_preference:null===(e=null===Intl||void 0===Intl?void 0:Intl.DateTimeFormat())||void 0===e?void 0:e.resolvedOptions(),user_using_darkmode:Boolean(u&&u("(prefers-color-scheme: dark)").matches),user_supports_darkmode:Boolean(u),window_resolution:{width:null!=f?f:0,height:null!=g?g:0},screen_resolution:{width:null!=s?s:0,height:null!=c?c:0},frame:l===d?null:{innerWidth:null!==(t=null==d?void 0:d.innerWidth)&&void 0!==t?t:0,innerHeight:null!==(n=null==d?void 0:d.innerHeight)&&void 0!==n?n:0,outerWidth:null!==(i=null==d?void 0:d.outerWidth)&&void 0!==i?i:0,outerHeight:null!==(o=null==d?void 0:d.outerHeight)&&void 0!==o?o:0}}},TRACKING_URL="_tr",trackVisit=function(e,t){var n,i=e.callbacks,o=e.context,r=__assign({ad_loaded_callback:null==i?void 0:i.adLoadedCallback,app_version:version,caf_timed_out:null==i?void 0:i.cafTimedOut,channel:null===(n=null==o?void 0:o.pageOptions)||void 0===n?void 0:n.channel,fd_server_datetime:o.fd_server_datetime,fd_server:o.fd_server,flex_rule:o.flex_rule,host:o.host,ip:o.ip,js_error:o.js_error,no_ads_redirect:o.noAdsRedirect,page_headers:o.page_headers,page_loaded_callback:null==i?void 0:i.pageLoadedCallback,page_method:o.page_method,page_request:o.page_request,page_time:o.page_time,page_url:o.page_url,reportable_channel:o.reportableChannel,template_id:o.templateId,type:t,user_has_ad_blocker:o.user_has_ad_blocker,uuid:o.uuid,zeroclick:o.zeroClick},browserState());fetch("/".concat(TRACKING_URL),{method:"POST",headers:{Accept:"application/json","Content-Type":"application/json"},body:JSON.stringify({signature:encode(r)})})},State$1;!function(){if(!window.CustomEvent){function e(e,t){t=t||{bubbles:!1,cancelable:!1,detail:void 0};const n=document.createEvent("CustomEvent");return n.initCustomEvent(e,t.bubbles,t.cancelable,t.detail),n}e.prototype=window.Event.prototype,window.CustomEvent=e}}(),function(e){e[e.Pending=0]="Pending",e[e.Loaded=1]="Loaded",e[e.Failed=2]="Failed"}(State$1||(State$1={}));var Provider=function(){function e(e){var t=this;this.timeoutSeconds=5,this.handlePixelEvent=function(e){switch(t.state){case State$1.Failed:break;case State$1.Pending:setTimeout((function(){return t.handlePixelEvent(e)}),100);break;case State$1.Loaded:t.onPixelEvent(e)}},this.watch=function(){switch(t.state){case State$1.Loaded:case State$1.Failed:break;case State$1.Pending:t.isLoaded()?t.state=State$1.Loaded:t.isTimedOut()?t.state=State$1.Failed:setTimeout(t.watch,50)}},e&&e.length>0?(this.identifier=e,this.state=State$1.Pending,this.timeoutAt=new Date,this.timeoutAt.setSeconds(this.timeoutAt.getSeconds()+this.timeoutAfter()),this.injectPixel()):this.state=State$1.Failed}return e.prototype.injectPixel=function(){this.injectedAt||(this.injectedAt=new Date,this.inject(),this.watch())},e.prototype.inject=function(){var e=document.createElement("script");e.text=this.script,document.head.appendChild(e)},e.prototype.isTimedOut=function(){return+new Date>=+this.timeoutAt},e.prototype.timeoutAfter=function(){return this.timeoutSeconds},e}(),Facebook=function(e){function t(){return null!==e&&e.apply(this,arguments)||this}return __extends(t,e),Object.defineProperty(t.prototype,"script",{get:function(){return"!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init', '".concat(this.identifier,"');")},enumerable:!1,configurable:!0}),t.prototype.onPixelEvent=function(e){window.fbq("trackCustom",e)},t.prototype.isLoaded=function(){return!!window.fbq},t}(Provider),Outbrain=function(e){function t(){return null!==e&&e.apply(this,arguments)||this}return __extends(t,e),Object.defineProperty(t.prototype,"script",{get:function(){return"!function(_window, _document) {var OB_ADV_ID = '".concat(this.identifier,"';if (_window.obApi) {var toArray = function(object) {return Object.prototype.toString.call(object) === '[object Array]' ? object : [object];};_window.obApi.marketerId = toArray(_window.obApi.marketerId).concat(toArray(OB_ADV_ID));return;}var api = _window.obApi = function() {api.dispatch ? api.dispatch.apply(api, arguments) : api.queue.push(arguments);};api.version = '1.1';api.loaded = true;api.marketerId = OB_ADV_ID;api.queue = [];var tag = _document.createElement('script');tag.async = true;tag.src = '//amplify.outbrain.com/cp/obtp.js';tag.type = 'text/javascript';var script = _document.getElementsByTagName('script')[0];script.parentNode.insertBefore(tag, script);}(window, document);")},enumerable:!1,configurable:!0}),t.prototype.onPixelEvent=function(e){window.obApi("track",e)},t.prototype.isLoaded=function(){return!!window.obApi},t}(Provider),Revcontent=function(e){function t(){return null!==e&&e.apply(this,arguments)||this}return __extends(t,e),Object.defineProperty(t.prototype,"script",{get:function(){return""},enumerable:!1,configurable:!0}),t.prototype.inject=function(){var e=document.createElement("script");e.src="https://assets.revcontent.com/master/rev.js",document.head.appendChild(e)},t.prototype.onPixelEvent=function(e){window.rev("event",e)},t.prototype.isLoaded=function(){return!!window.rev},t}(Provider),Taboola=function(e){function t(){return null!==e&&e.apply(this,arguments)||this}return __extends(t,e),Object.defineProperty(t.prototype,"script",{get:function(){return"window._tfa = window._tfa || [];!function (t, f, a, x) {if (!document.getElementById(x)) {t.async = 1;t.src = a;t.id=x;f.parentNode.insertBefore(t, f);}}(document.createElement('script'),document.getElementsByTagName('script')[0],'//cdn.taboola.com/libtrc/unip/1451879/tfa.js','tb_tfa_script');"},enumerable:!1,configurable:!0}),t.prototype.onPixelEvent=function(e){window._tfa.push({notify:"event",name:e,id:this.identifier})},t.prototype.isLoaded=function(){return Array.isArray(window._tfa)},t}(Provider),Tiktok=function(e){function t(){return null!==e&&e.apply(this,arguments)||this}return __extends(t,e),Object.defineProperty(t.prototype,"script",{get:function(){return'!function (w, d, t) {w.TiktokAnalyticsObject=t;var ttq=w[t]=w[t]||[];ttq.methods=["page","track","identify","instances","debug","on","off","once","ready","alias","group","enableCookie","disableCookie"],ttq.setAndDefer=function(t,e){t[e]=function(){t.push([e].concat(Array.prototype.slice.call(arguments,0)))}};for(var i=0;i=n.blocks.length&&(n.state.blocks.transitionTo(State.Failure),n.failureReason="caf_adloadfail_".concat(e)))},this.onTimeout=function(){n.state.script.transitionFromPendingTo(State.TimedOut),n.state.blocks.transitionFromPendingTo(State.TimedOut)},this.blocks=e,this.options=t}return Object.defineProperty(e.prototype,"loaded",{get:function(){return this.state.script.loaded},enumerable:!1,configurable:!0}),e.prototype.waitForBlocks=function(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function(){var e=this;return __generator(this,(function(t){return[2,new Promise((function(t){var n=function(){if(e.state.blocks.done)t();else{var i=e.blocksLoaded.map((function(e){return e.adsLoaded}));i.includes(!1)||i.length>=e.blocks.length?t():setTimeout(n,50)}};n()}))]}))}))},e.prototype.inject=function(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function(){var e,t,n=this;return __generator(this,(function(i){switch(i.label){case 0:return i.trys.push([0,3,,4]),[4,injectScriptTags()];case 1:return i.sent()&&void 0!==window.google?(new((t=window.google.ads.domains.Caf).bind.apply(t,__spreadArray([void 0,__assign(__assign({},this.options),{pageLoadedCallback:this.onPageLoaded,adLoadedCallback:this.onBlockLoaded})],this.blocks,!1))),setTimeout(this.onTimeout,TIMEOUT_CALLBACKS),[4,new Promise((function(e){var t=function(){n.state.script.done?e():setTimeout(t,10)};t()}))]):(this.state.script.transitionTo(State.Failure),[2,void 0]);case 2:return[2,i.sent()];case 3:return e=i.sent(),this.error=e.toString(),[2,void 0];case 4:return[2]}}))}))},e.prototype.toCallbacks=function(){return{adLoadedCallback:this.blocksLoaded.slice(-1)[0],pageLoadedCallback:this.pageLoaded,cafTimedOut:this.state.script.timedOut||this.state.blocks.timedOut,googleAdsFailure:!!this.failureReason}},e.prototype.toContext=function(){var e={cafScriptWasLoaded:this.state.script.loaded,callbacks:this.toCallbacks};return this.error&&(e.js_error={message:this.error}),this.state.script.loaded||(e.zeroClick={reason:"googleAdsFailure"}),e},e.prototype.mockFailedState=function(){this.state.blocks.transitionTo(State.Failure),this.state.script.transitionTo(State.Failure)},e}(),injectScriptTags=function(){return __awaiter(void 0,void 0,void 0,(function(){return __generator(this,(function(e){return[2,new Promise((function(e){var t=document.createElement("script");t.type="text/javascript",t.src=SRC,t.addEventListener("load",(function(){return e(!0)})),t.addEventListener("error",(function(){return e(!1)})),document.body.appendChild(t),setTimeout((function(){return e(!1)}),TIMEOUT_SCRIPTS)}))]}))}))},TagManager=function(){function e(e){this.injected=!1,this.identifier=e}return e.prototype.inject=function(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function(){var e;return __generator(this,(function(t){return this.injected?[2]:this.identifier?("TEST"===this.identifier||((e=document.createElement("script")).setAttribute("src","https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=".concat(this.identifier)),document.head.appendChild(e),this.track(),this.injected=!0),[2]):[2]}))}))},e.prototype.track=function(){this.push("js",new Date),this.push("config",this.identifier)},e.prototype.push=function(e,t){window.dataLayer||(window.dataLayer=[]),window.dataLayer.push([e,t])},e}(),ADS_PARAM="?caf",ADS_TRACKING_URL="_tr",BLOCKS_TYPE="ads",BLOCKS_CONTAINER="rs",Google=function(){function e(e,t,n,i,o){this._blocks=t,this._pageOptions=n,this.uuid=e,this.baseURL=o,this.ads=new Ads(this.blocks,this.pageOptions),this.tagManager=new TagManager(i)}return e.build=function(t,n){var i=t.pageOptions,o=t.preferredLanguage,r=t.blocks,a=t.googleAnalytics,s={};i&&((s=__assign({},i)).hl||(s.hl=o));var c=null==i?void 0:i.resultsPageBaseUrl;return new e(n.uuid,r,s,a,c)},e.prototype.injectTagManager=function(){this.tagManager.inject()},e.prototype.injectAds=function(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function(){return __generator(this,(function(e){switch(e.label){case 0:return[4,this.ads.inject()];case 1:return e.sent(),[2]}}))}))},e.prototype.waitForBlocks=function(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function(){return __generator(this,(function(e){return[2,this.ads.waitForBlocks()]}))}))},Object.defineProperty(e.prototype,"blocks",{get:function(){var e=this;return(this._blocks||[]).filter((function(t){return e.wantsToServeAds?t.type===BLOCKS_TYPE:t.container===BLOCKS_CONTAINER})).map((function(t){var n=parse(),i=__assign({},t);return i.resultsPageBaseUrl="".concat(e.baseURL).concat(ADS_PARAM,"&").concat(n.toString()),e.wantsToServeAds&&(n.append("click","true"),n.append("session",e.uuid),i.clicktrackUrl="".concat(TRACKING_DOMAIN).concat(ADS_TRACKING_URL,"/?").concat(n.toString())),i}))},enumerable:!1,configurable:!0}),Object.defineProperty(e.prototype,"pageOptions",{get:function(){var e=__assign({},this._pageOptions);return Object.keys(this._pageOptions).forEach((function(t){t.startsWith("bodis")&&delete e[t]})),e},enumerable:!1,configurable:!0}),Object.defineProperty(e.prototype,"cannotLoadAds",{get:function(){return!this.ads.loaded},enumerable:!1,configurable:!0}),Object.defineProperty(e.prototype,"wantsToServeAds",{get:function(){return window.location.search.startsWith(ADS_PARAM)},enumerable:!1,configurable:!0}),Object.defineProperty(e.prototype,"adsMode",{get:function(){return this.ads.loaded&&this.wantsToServeAds},enumerable:!1,configurable:!0}),Object.defineProperty(e.prototype,"adsReady",{get:function(){return this.wantsToServeAds&&!this.cannotLoadAds},enumerable:!1,configurable:!0}),Object.defineProperty(e.prototype,"callbacks",{get:function(){return this.ads.toCallbacks()},enumerable:!1,configurable:!0}),e.prototype.toContext=function(){return __assign({blocks:this.blocks,pageOptions:this.pageOptions},this.ads.toContext())},e}(),App=function(){function e(){}return e.prototype.main=function(){var e;return __awaiter(this,void 0,void 0,(function(){var t,n,i,o,r,a,s,c;return __generator(this,(function(d){switch(d.label){case 0:return this.parkResponse=decode(),t=this,[4,getFindDomain()];case 1:if(t.findDomainResponse=d.sent(),!this.findDomainResponse)throw new Error("Domain failed to load.");return this.pixels=Pixels.build(this.findDomainResponse),null===(e=this.pixels)||void 0===e||e.listenForEvents(),this.adblock=new Adblock,this.google=Google.build(this.findDomainResponse,this.parkResponse),this.google.injectTagManager(),n=Parking.build(this.findDomainResponse,this.google),Render.prerender(n),i=Promise.all([this.adblock.inject(),this.google.injectAds()]),(o=Failed.cannotPark(this.findDomainResponse))?[4,this.transitionToFailed(o)]:[3,3];case 2:return d.sent(),[2];case 3:return[4,i];case 4:return d.sent(),(r=Disabled.build(this.findDomainResponse,this.adblock.state))?[4,this.transitionToDisabled(r)]:[3,6];case 5:return d.sent(),[2];case 6:return this.eligibleForZeroClick?(a=this,[4,getZeroClick(this.context)]):[3,8];case 7:a.zeroClickResponse=d.sent(),d.label=8;case 8:return(s=Redirect.build(this.findDomainResponse,this.zeroClickResponse,this.google))?[4,this.transitionToRedirect(s)]:[3,10];case 9:return d.sent(),[2];case 10:return(c=Sales.build(this.findDomainResponse))?[4,this.transitionToSales(c)]:[3,12];case 11:return d.sent(),[2];case 12:return(o=Failed.noSponsors(this.google))?[4,this.transitionToFailed(o)]:[3,14];case 13:return d.sent(),[2];case 14:return[4,this.transitionToParking(n)];case 15:return d.sent(),[2]}}))}))},e.prototype.transitionToParking=function(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function(){return __generator(this,(function(t){switch(t.label){case 0:return this.state=e,Render.template(e),Render.revealPage(),[4,this.google.waitForBlocks()];case 1:return t.sent(),[4,this.track()];case 2:return t.sent(),[2]}}))}))},e.prototype.transitionToRedirect=function(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function(){var t;return __generator(this,(function(n){switch(n.label){case 0:return this.state=e,t=this.track(),Render.revealPage(),[4,waiter(e.delay,(function(e){return Render.loading(e)}))];case 1:return n.sent(),[4,t];case 2:return n.sent(),window.location.href=e.url,log("➡ Redirecting [".concat(e.url,"]")),[2]}}))}))},e.prototype.transitionToFailed=function(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function(){return __generator(this,(function(t){switch(t.label){case 0:return this.state=e,Render.message(e.message),Render.revealPage(),[4,this.track()];case 1:return t.sent(),[2]}}))}))},e.prototype.transitionToSales=function(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function(){return __generator(this,(function(t){switch(t.label){case 0:return this.state=e,e.init(this.context),[4,this.track()];case 1:return t.sent(),[2]}}))}))},e.prototype.transitionToDisabled=function(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function(){return __generator(this,(function(t){switch(t.label){case 0:return this.state=e,Render.message(e.message),Render.revealPage(),[4,this.track()];case 1:return t.sent(),[2]}}))}))},e.prototype.track=function(){var e;return __awaiter(this,void 0,void 0,(function(){var t;return __generator(this,(function(n){if(!this.state.track)return[2,Promise.resolve()];try{return t=this.state.trackingType,null===(e=this.pixels)||void 0===e||e.dispatchEvent({type:t}),[2,trackVisit({context:this.context,callbacks:this.google.callbacks},t)]}catch(e){return[2,void 0]}return[2]}))}))},Object.defineProperty(e.prototype,"eligibleForZeroClick",{get:function(){var e=this.findDomainResponse,t=e.cannotPark,n=e.canZeroClick,i=e.zeroClick,o=this.google.cannotLoadAds;return!!t||(!(!n||!o)||!!(null==i?void 0:i.reason))},enumerable:!1,configurable:!0}),Object.defineProperty(e.prototype,"channel",{get:function(){var e,t,n=this,i=n.adblock,o=n.google.adsMode,r=n.findDomainResponse.reportableChannel,a=(null===(t=null===(e=this.findDomainResponse)||void 0===e?void 0:e.pageOptions)||void 0===t?void 0:t.channel)||"";return i.state===Blocking.ALLOWED&&(a=a.concat(",pid-bodis-gcontrol98")),o&&r&&(a=a.concat(",pid-bodis-gcontrol".concat(r))),a},enumerable:!1,configurable:!0}),Object.defineProperty(e.prototype,"context",{get:function(){var e,t,n,i,o,r=__assign(__assign(__assign(__assign(__assign(__assign(__assign({app_version:APP_VERSION},this.parkResponse),this.findDomainResponse),{pageOptions:null===(e=this.findDomainResponse)||void 0===e?void 0:e.pageOptions,zeroClick:__assign(__assign({},null===(t=this.findDomainResponse)||void 0===t?void 0:t.zeroClick),this.zeroClickResponse)}),null===(n=this.adblock)||void 0===n?void 0:n.toContext()),null===(i=this.google)||void 0===i?void 0:i.toContext()),null===(o=this.state)||void 0===o?void 0:o.toContext()),browserState());return r.pageOptions.channel=this.channel,r},enumerable:!1,configurable:!0}),e.prototype.init=function(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function(){var e,t;return __generator(this,(function(n){switch(n.label){case 0:n.label=1;case 1:return n.trys.push([1,3,,4]),window.__parkour=this,[4,this.main()];case 2:return n.sent(),[3,4];case 3:return e=n.sent(),console.error("app",e),t=Failed.fromError(e),this.state=t,Render.message(t.message),Render.revealPage(),[3,4];case 4:return[2]}}))}))},e}();(new App).init(),exports.App=App}));