san francisco soma bars buy soma manisa soma olayları

buy cheap tramadol in uk buy tramadol online tramadol and hepatitis b

tramadol er rxlist tramadol reviews average dose of tramadol for fibromyalgia

tramadol etken maddeli ilaçlar buy tramadol tramadol tropfen wie einnehmen

soma creamery buy soma hotel moevenpick resort soma bay

soma outlet grand prairie soma online argento soma 8

tramadol and seizures review order tramadol online overnight healthsol tramadol

tramadol interactions with excedrin tramadol 50mg taking tramadol for gout pain

soma fm playlists buy soma online what is soma sf

soma retro bike light generic soma is soma a good muscle relaxer

PEOPLE

Senzuala Anna Lesko

August 15th, 2008, com 3 comentarii

Show-biz-ul din România este mai puţin educat în ideea de a-ţi respecta colegii de breaslă. Dar nu vreau să critic pe nimeni, pentru că mie îmi place să gândesc constructiv. Eu încerc să merg pe drumul meu, şi să am încredere doar în oamenii pe care îi consider prieteni.

– Anna, nu de mult timp ai lansat un nou album, de pe care cel mai recent hit face mare succes. Cum merg difuzările şi încasările în această perioadă?

– Albumul Ispita a avut mare succes, cu el am luat şi Discul de Aur pentru numărul mare de vânzări în România. Pregătesc acum un nou material discografic, la care lucrez cu mare entuziasm cu diferiţi compozitori: Gabi Huiban, Laurenţiu Duţă, Dan Griobor şi colegul meu de la Music Management, Keo. Am mare încredere în noul material, şi abia aştept ca fanii mei să se bucure de acest album pe care îl voi lansa în curând.

– Piese ale tale precum 1001 de dorinţe sau Nu mai am timp au o melodicitate foarte bine gândită şi excelent puse în valoare de vocea ta. Cum te pregăteşti pentru numeroasele show-uri pe care le susţii, cred, adesea?

– Coregrafia şi ţinutele mele de scenă durează câteva luni bune pentru a fi gata. Când toate sunt pregătite, în funcţie de pu?blicul pe care îl am în diferitele concerte, aceste lucruri îmi induc o anumită stare de bine indiferent de cum mă simt, iar pe spectatori doresc să ajung să-i transpun timp de 40 de minute în lumea mea.

– Ţinând cont de diferitele petreceri private la care eşti invitată, câştigi bine din muzică, sau mai ai şi alte job-uri? (Dorind să fii o femeie independentă, recent am înţeles că te-ai decis să ai propria afacere; este adevărat?)

– Câştig suficient cât trebuie să reinvestesc în cariera mea muzicală. Au existat nişte propuneri de business care au rămas la acest stadiu, deoarece mă concentrez în acest moment mai mult pe muzică.

– Îţi doreşti ca, alături de dansatoare, să dai o notă erotică show-urilor tale? De ce?

– Nu îmi doresc asta. Show-urile mele sunt pentru a introduce publicul într-o atmosferă aparte, caracteristică stilului meu. Stilul meu este unul senzual, departe de cel erotic.

– Dacă n-ai fi interpretă, ce altceva ţi-ar plăcea să faci şi crezi că te-ar şi prinde?

– Actriţă, pictoriţă sau designer vestimentar.

– Se spune, într-o reclamă drăguţă, că „frumuseţea este o sclipire“. Ca femeie avizată, spune-ne pe ce atuuri ar trebui să mizeze o femeie pentru a fi frumoasă.

– Atitudinea, naturaleţea şi încrederea în sine sunt cele mai importante atuuri.

– Când ai venit în România de la Chişinău, neştiind deloc limba română, visai să devii ceea ce eşti acum? La cine mergi de obicei în Moldova?

– De când eram mică îmi plăcea ideea de a fi pe scenă, şi până la urmă mi-am împlinit acest vis, şi le mulţumesc fanilor mei că m-au susţinut. În Moldova merg la familia mea de câte ori am puţin timp liber, acolo îmi încarc bateriile, şi mă întorc cu forţe proaspete la concerte. – Cine te-a ajutat cel mai mult în acea perioadă a debutului şi, în general, în cariera ta?

– Este foarte important să ai alături o echipă de oameni profesionişti, care să se ocupe în totalitate de proiectele tale. Eu am avut norocul să dau peste Music Management, şi să mă simt aici ca într-o familie în care atmosfera este caldă, prietenoasă, şi unde găsesc sprijin în orice problemă.

– Ai luat lecţii de pictură de la regretatul Sabin Bălaşa. De altfel, tablourile tale aduc cu stilul maestrului. Când îţi place cel mai mult să te aşezi la şevalet? Te-ai gândit să faci o expoziţie, să devii şi pictoriţă şi să vinzi lucrări?

– Deocamdată mă axez pe muzică, dar probabil că îmi voi face timp la un moment dat să realizez şi o expoziţie de pictură.

– Ştiu că te-ai implicat într-o campanie caritabilă. Despre ce e vorba şi de ce o faci?

– Campania 1001 de dorinţe a reprezentat o întâlnire cu fanii mei cei mai dragi care se aflau în acel moment într-un impas. Am încercat, şi am şi reuşit, să îi ajut şi să le redau zâmbetul pe buze. Mă bucur de fiecare dată când pot face asta.

– Relaţia ta amoroasă cu Codin Maticiuc (alias Poponeţ) pare să meargă ca pe roate. Eşti fericită alături de el?

– Mă simt fericită.

– Ce lucruri îţi plac cel mai mult la partenerul tău de viaţă?

– Prefer să ţin acest răspuns doar pentru mine.

– De la ce firme îţi cumperi de obicei hainele, şi unde îţi place să faci shopping?

– Toate hainele mele de scenă, cât şi cele din garde?roba personală, sunt rea?lizate cu ajutorul Andreei Matei şi al lui Matei Corvin. Personal mă ocup de realizarea lor, şi îmi place să îmi pun ideile în practică.

– Ce mâncăruri şi băuturi sunt preferatele tale?

– Ciorbele, peştele, fructele de mare şi salatele, iar ca băuturi: ceai, limonadă şi cocktail-uri fără alcool.


„Ca orice om, am o grămadă de cheltuieli de zi cu zi, iar în România nu ai cum să faci avere din muzică. Banii pe care îi câştig îi reinvestesc în ceea ce fac, în ţinute, în melodii şi în imaginea mea. Eu nu privesc muzica precum o afacere, ci mai degrabă îmi doresc ca fanii mei să înţeleagă exact ceea ce vreau eu să le transmit.“

foto Mediafax

Taguri:

Comenteaza