is 600 mg of tramadol too much order tramadol online cod can you take tramadol and night nurse

xanax 5 5 5 tv 1003 generic xanax xanax pre employment drug test

dizziness ambien buy ambien zolpidem buy Lancaster

acetaminophen tramadol side effects tramadol online pharmacy ultram online Modesto

will .75 mg of xanax get me high buy xanax is it ok to take xanax after eating

is 200mg of tramadol a day safe tramadol 50mg constipation relief from tramadol

blue vs green valium buy valium effects of valium and vodka

ambien squ cheap ambien can i take ambien after drinking

urgendol tramadol hydrochloride buy tramadol online cheap cod tramadol

risks of using phentermine buy phentermine online phentermine 30 mg vs 37.5mg

LIFESTYLE

Italian meatballs (paste cu perişoare)

May 17th, 2012, com Comenteaza

Pasul 1. Pe un fund  de lemn,  toci mărunt un căţel de usturoi. Amesteci cu carne  tocată, sare,  piper,  boia  şi cimbru, până vor  deveni împreună o pastă omogenă. Adaugi oul bătut (posibil  să nu ai nevoie  chiar de tot) şi pesmetul,   după care   modelezi patru  chiftele   de mărime aproximativ egală.

Pasul 2. Între  timp,  pui  apa  să fiarbă în clocot  într-o  cratiţă, în  care  mai  pui  puţină sare  şi o frunză de  dafin.  Fierbi  chiftelele  în clocote mici, aproape zece minute. Le scoţi pe hârtie  absorbantă, ca să se scurgă.

Pasul 3. Încinzi în tigaie trei linguri de ulei de  măsline, în care  căleşti al doilea  căţel  de usturoi, tocat foarte  mărunt. Ai grijă  să nu se ardă, lasă  focul mic, pentru orice eventualitate. Adaugă în tigaie  două foi de  dafin,  două linguri pline  de pătrunjel tocat,  sare  şi piper, mai căleşte vreo  două minute. După asta pui chiftelele şi sucul de roşii. Fierbe cu tigaia fără capac,  până se va îngroşa sosul.  Pui, la final, frunzele  de   busuioc,  rupte  în  mai   multe bucăţi.

Pasul 4. Separat, fierbe spaghetele, 8 minute, în apă clocotită, cu sare,  amestecând din când în când ca să fii sigur  că nu se lipesc. Le scurgi,  apoi le amesteci cu sosul din tigaie.

INGREDIENTE:

● carne tocată

(porc + vită) – 100 g;

● suc de roşii – o ceaşcă;

● usturoi – doi căţei;

● un ou;

● spaghete – un mănunchi de grosimea unui dop de plastic obişnuit;

● sare;

● piper;

● pătrunjel tocat;

● trei foi de dafin;

● câteva  frunze  de busuioc;

● boia dulce  de ardei;

● o linguriţă de pesmet;

● cimbru;

● ulei de măsline.

 

Când e căldură mare, monşer, se poartă roze-ul. Aş zice că e o reţetă complexă dar uşoară, de primăvară târzie, care sugerează vinul prin excelenţă al căldurii, roze-ul. M-aş  gândi la un roze din gama Domeniile  Vânju Mare, făcut din Merlot, Fetească Neagră şi Pinot Noir. Merlotul  îl face suplu  şi catifelat, Feteasca îi adaugă nerv şi condiment, iar Pinot Noir-ul,  eleganţă.

Taguri:

Comenteaza